Warnsveld - Vakantiehuis gezocht

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

. > . > Gelderland

Rezonans Warnsveld

Rezonans is een plaats van ruimte, ontspanning, rust, natuur en inspiratie. Een bezinningscentrum op een prachtige plek met uitzicht over de weilanden en de bossen. Al 140 jaar staat de boerderij Rezonans in het prachtige Achterhoekse coulissenlandschap bij Zutphen en het 'Grote Veld 'Rezonans is zowel een holistisch welzijnscentrum, bed & breakfast, vakantieboerderij, vakantieverblijf, groepsaccommodatie, inspirerende vergaderlocatie en minicamping. In de natuurlijke sfeer van Rezonans heb je de gelegenheid om even te ontsnappen aan het jachtige leven van alledag. Tijd maken voor jezelf.

Meer informatie hier.


Bed and breakfast "De Slaperije” WarnsveldBed and breakfast "De Slaperije” ligt aan de rand van het prachtige dorpje Warnsveld, vlakbij Zutphen, Vorden, Eefde, Almen in de Achterhoek van het bosrijke Gelderland. U vind hier logies met ontbijt met de luxe van een hotel maar het persoonlijke van een pension, tijdens uw verblijf of vakantie in deze omgeving. De accommodatie is ook geschikt als trainingslocatie met of zonder overnachting.

Uw gastvrouw Jolanda Weemaes en gastheer Bert Verloop zullen al het mogelijke doen om uw verblijf in hun vakantiehuis geheel naar uw zin te maken door af te stemmen op uw wensen. U kunt van ons persoonlijke aandacht, privacy, service, gastvrijheid, huiselijke sfeer en gezelligheid verwachten. Onze bed & breakfast biedt u rust en ruimte met een prachtige sier- en kijktuin met zitjes en een patio, vrolijk en comfortabel ingerichte kamers; 1 comfortabele standaard kamer en 1 luxe kamer met keuken en luxe badkamer. 
Onze accommodatie biedt u gratis wifi en u kunt uzelf laten verwennen met een voetmassage of pedicure.


Meer informatie hier.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu