Heule - Vakantiehuis gezocht

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

. > B

GERENOVEERDE VLASFABRIEK

In de landelijke rand van de Stad Kortrijk werd een 19de eeuwse vlasfabriek volledig gerenoveerd. Alles werd gerestaureerd met oog en respect voor het verleden. Zo werd de oude schoorsteen in de tuin behouden evenals de indrukwekkende stoommachine uit 1884 die in eer werd hersteld. Een mooi stukje industriële archeologie.

Op dit domein werden twee voormalige vlasroteputten verbouwd tot een gezellige vakantiewoning.

FACILITEITEN BED & BREAKFAST

De eerste ruimte bestaat uit een volledig ingerichte keuken (microgolf, kookfornuis, koffiezet, frigo en diepvries) en een comfortabele zithoek (met TV en internetaansluiting). Via een trap komt u in een mezzanine waar 2 personen kunnen slapen. De tweede ruimte is een mooie slaapkamer geworden met twee éénpersoonsbedden. Naast de slaapkamer ligt de badkamer met ligbad, toilet en lavabo.

Het geheel is dus geschikt voor 2 tot 4 personen. Een kinderbedje is ter beschikking op aanvraag.

Vanuit dit vlashuis hebt u een schitterend zicht op de grote tuin en de omliggende velden. Op uw privé-terras kan u in alle rust genieten van uw ontbijt.

De wagen kan u veilig kwijt in de ruime carport die zich net naast het huisje bevindt. Tegenover die carport werd een pétanque-plein aangelegd.

U kan gebruik maken van het familiezwembad (4,5 m op 10,5 m) dat zich op het dak bevindt van deze voormalige fabriek en tevens van de veranda en het terras die palen aan dit unieke zwembad.

Contact:
De Vlaschaerd bed & breakfast
Sentestraat 97
8501 Heule
056/25.66.27 of 0472/53.63.06
info@vlaschaerd.be
www.vlaschaerd.be


 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu