Ees-Ees - Vakantiehuis gezocht

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

. > . > Drenthe > Ees

Bed en Breakfast + Vakantiehuisje Ees   
Drenthe, Ees, Ruimte, Rust en Groen, Wandelen, fietsen,Gastvrij en Schoon, Modern en gratis Wifi

Bed en Breakfast Ees - Drenthe :
bed en breakfast-kamer voor 2 personen [rookvrij]
vakantiehuisje voor 2 personen

Ees is een rustig klein dorpje 2 km verwijderd van het grootste hondsrug en hunebeddorp Borger en direct gelegen aan de staatsbossen met heidevelden en andere prachtige natuur- en recreatieve mogelijkheden. De  directe omgeving heeft veel fiets- en wandelpaden.

Meta en Martin Koerts ontmoeten u graag als gast in het gastenverblijf en zullen er alles aan doen om uw verblijf gezellig en zo aangenaam mogelijk te laten zijn. Als gast heeft U de mogelijkheid om voor de Bed en Breakfast te boeken. Ook is er een mogelijkheid om te kiezen voor het  vakantie huisje.

In beide gevallen heeft u een keuze uit meerdere sfeervolle terrassen met zon en schaduwmogelijkheden, grenzend aan de siertuin en het weiland. U heeft een eigen parkeerplaats en is het mogelijk een eventuele motor of fiets veilig te stallen. Ook is er een mogelijkheid  van fietsenverhuur, het verzorgen van een barbeque  een lunchpakket of een pony of paard te stallen in het weiland achter het vakantiehuisje.

De staatsbossen met wandel- fiets- ATB- en ruiterroutes bevinden zich op 300 meter van ons vakantieverblijf.Ook voor de Golfer of Mountainbiker is er in de directe omgeving veel te beleven. Een golfbaan en mountainbike route is op 100m afstand aanwezig. Assen Emmen en Stadskanaal zijn binnen 20 minuten bereikbaar.

Wilt u meer weten over Bed en Breakfast of het vakantiehuisje,  bel voor reserveringen naar : 06-50270065 of 0599-234964

Contact:
Dorpsstraat 41
9536 PC Ees
Drenthe
http://www.bedenbreakfast-ees.nl

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu