Dalen - Vakantiehuis gezocht

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

. > . > Drenthe

Bed & Breakfast De Bedstay

Sfeervolle slaapkamers
In de gezellige boerderijschuur met ruime kindvriendelijke tuin biedt onze B&B u rust, ruimte, gastvrijheid,een heerlijk bed en een vers ontbijt. U kunt bij ons slapen in de Familiekamer, de Bedstaykamer of in de Bedstaykamer Plus, gelegen op de eerste verdieping van het verblijf. De compleet en smaakvol ingerichte kamers zijn allen voorzien van LCD-tv en draadloos internet. In De Bedstay kunnen in totaal tien personen overnachten.

Gezellige gezamenlijke ruimte
Op de benedenverdieping bevindt zich De Kookpub, een heerlijke plek om tot rust te komen. De Kookpub is voorzien van een grote gezellige keuken, waar alleen onder begeleiding gebruik van gemaakt kan worden. In dezelfde ruimte vindt u een comfortabele eet- en leeshoek, een biljarttafel en een beamer. Alhier bevindt zich ook een aparte eetkamer “De Gelagkamer”, waar u ‘s ochtends tussen 8:00 en 10:00 kunt genieten van een kakelvers ontbijt.De Bedstay ligt in een heerlijk rustige en landelijke omgeving, net buiten het pittoreske dorp Dalen dat op loop- en/of fietsafstand (ca. 2 km) goed te bereiken is.

Extra service
Op verzoek kunt u gebruik maken van onze extra service zoals een 2- of 3-gangen diner, een knapzak voor onderweg, heerlijk relaxen in onze sauna en/of een verfrissende duik nemen in ons verwarmde zwembad (april – november).

Contactgegevens:
B&B De Bedstay en Kookstudio De Kookpub
Aly Dijkema
Valsteeg 8
7751 RK DALEN
0524-552192/06-52628186
www.bedstay.nl
info@kookpub.nl

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu